Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış’ın rolünün detayları Bir Zamanlar Çukurova’yı anımsatıyor!

Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış’ın rolünün detayları Bir Zamanlar Çukurova’yı anımsatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Ünalmış, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, 3 sezonun sonunda hikayeden ayrılmıştı.

Son dönemde dinlenmeye çekilen oyuncu, Gülcemal isimli dizi için yeniden sete çıktı. Fox TV ekranında çok yakında yayınlanması beklenen dizide ünlü oyuncunun başroldeki partneri Melis Sezen olacak. Sezen de bir süredir ekranda yok ve önceki 2 sezonda Sadakatsiz dizisindeki başarısıyla çok konuşulmuştu.

Gülcemal dizisinin hikayesinde Murat Ünalmış yine sert bir erkek karakteri ile yer alacak. Demir olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok güçlü bir karakter sunumu sergileyen oyuncunun yine benzer bir performans ortaya koyması şaşırtmayacaktır.

Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış'ın rolünün detayları Bir Zamanlar Çukurova'yı anımsatıyor! 7

Murat Ünalmış bir kez daha sert, kararlı, gaddar ve avcı görüntüsü ile Bir Zamanlar Çukurova’daki Demir karakterinin bir benzerini bu sefer de Gülcemal dizisiyle ortaya koyacak. Oyuncunun bu tür güçlü erkek rollerinde yer almayı sevdiği de biliniyor.

Gülcemal’in merakla beklenen ilk tanıtımı, izleyiciyle buluştu. Dizinin hikayesi de bir hayli dikkat çekici. Annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor…

Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir?

Dizinin yayınlanan fragmanında “Ben Gülcemal, bu şehri yakmaya geldim” ifadeleri de çok dikkat çekiyor. Murat Ünalmış hayranları için seyir sevki bir hayli fazla olacak bir hikaye izleyeceksiniz.

Gülcemal dizisi aşk ile intikam arasında bir hikaye olarak izleyicileri fazlasıyla etkileyecek gibi gözüküyor.