Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show 2019’a öyle bir isim katıldı ki, çok şaşıracaksınız!

Güldür Güldür Show 2019’a öyle bir isim katıldı ki, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show yenilenmiş haliyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerin son sürat devam ettiği programın yeni sezon tanıtımı da sosyal medyada çok ses getirdi. Yeni sezon tanıtımı için ekip kıllıktan kılığa girdi. Sevilen ve fenomen karakterlerin yanı sıra yeni sezonun sürprizlerinden Açelya Topaloğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yeni tiplemeleri merak konusu oldu.

Güldür Güldür Show ekibine yeni bir isim daha katıldı… Berkay Tulumbacı ekranda güldürmeye geliyor… Televizyon dizilerinden ve tiyatro oyunlarından tanıyacağınız Tulumbacı dikkat çeken bir isim.  “Kara Ekmek”, “Ateş Böceği” ve “Kocaman Ailem” adlı televizyon dizilerinde de rol alan Tulumbacı, “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” adlı tek kişilik oyundaki performansıyla tiyatroseverleri kendine hayran bırakmıştı.

Berkay Tulumbacı, şimdi de televizyon seyircisini güldürmeye hazırlanıyor.

“Güldür Güldür” ekibine dahil olan genç yetenek, çok yakında ‘Ozan’ karakteriyle ekranda boy gösterecek.

Güldür Güldür Show 2019'a öyle bir isim katıldı ki, çok şaşıracaksınız! 8

Berkay Tulumbacı, tiyatro tutkunlarının yakından tanıdığı bir isim. Devlet Tiyatroları’nın sahneye koyduğu “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” adlı tek kişilik oyunla 6 yıl boyunca seyirci karşısına çıkan Tulumbacı, bu süreçte “Kara Ekmek”, “Ateş Böceği” ve “Kocaman Ailem” adlı televizyon dizilerinde de rol aldı.

Sahnedeki performansıyla büyük beğeni toplayan 1991 doğumlu genç yetenek, 500’ü aşkın temsilin ardından “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı” oyununu noktaladı. Berkay Tulumbacı şimdilerde yeni bir heyecan içinde. Başarılı oyuncu, ekranların fenomen komedi programı “Güldür Güldür”ün kadrosuna dahil oldu.

OZAN ROLÜYLE SAHNEDE

Güldür Güldür Show 2019'a öyle bir isim katıldı ki, çok şaşıracaksınız! 9

“Güldür Güldür”de ‘Ozan’ rolünü üstlenen Berkay Tulumbacı, ekiple birlikte çekimlere başladı.

Oyuncu, ekran başındakilere tiyatro izleme keyfi sunan “Güldür Güldür”ün sezona başlayacağı günü iple çekiyor.

Berkay Tulumbacı, “İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı oyunumla Türkiye’nin dört bir yanını dolaştım. Şimdi içinde yine tiyatronun olduğu bir projeyle seyircilerin evlerine konuk olacağım ve bu nedenle çok mutluyum. Çekimlere başladık. Ekipteki oyunculardan bazılarıyla önceden tanışıyorduk zaten. Şimdi onlarla aynı sahneyi paylaşmak benim için büyük keyif. Programın ocak ayında yayına girmesi planlanıyor, ben de heyecanla o günü bekliyorum. Umarım seyirci de benim kadar sever Ozan’ı” şeklinde konuştu.