Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show ekibinin bekar oyuncuları bir bir evleniyor!..

Güldür Güldür Show ekibinin bekar oyuncuları bir bir evleniyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Show TV’de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show’un oyuncuları bir bir evleniyor.

Güldür Güldür Show’un oyuncusu Özgün Aydın geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Dilan Saltık ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırmıştı.

Özgün Aydın’ın ardından Show TV’nin fenomen programı Güldür Güldür Show’da rol alan Burak Topaloğlu da evlilik yolunda ilk adımı attı.

Güldür Güldür Show ekibinin bekar oyuncuları bir bir evleniyor!.. 8

Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu  Ezgi Tanır ile nişanlandı Güldür Güldür Show’da canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan Burak Topaloğlu, sevgilisi Ezgi Tanır ile ilişkilerini resmiyete döktüğü anlardan fotoğrafları instagram hesabından paylaştı.

Mutluluğuna hayranlarını da ortak eden ünlü oyuncu, aile arasında gerçekleşen nişan töreninde çekilen fotoğraflarını ‘Çok Seviyorum’ notuyla paylaştı. Çiftin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Güldür Güldür Show ekibinin bekar oyuncuları bir bir evleniyor!.. 9

İkiliyi aralarında Alper Kul, Erdem Yener, Emre Altuğ, Gözde Okur ve Bülent Parlak’ın da arasında bulunduğu oyuncu arkadaşları ve pek çok ünlü isim tebrik etti. Pek çok hayranı da Burak Topaloğlu ve Ezgi Tanır çiftine sosyal medya üzerinden mutluluklar diledi.