Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show oyuncularından biri daha evlendi!..

Güldür Güldür Show oyuncularından biri daha evlendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Show TV’de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show’un oyuncuları bir bir evleniyor.

Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’da rol alan Burak Topaloğlu dünya evine girdi. Ünlü oyuncu, sevgilisi Ezgi Tanır ile nikah masasına oturdu.

İlk günden bu yana Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show’da canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan Burak Topaloğlu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ezgi Tanır ile ilişkilerini resmiyete döktü.

Güldür Güldür Show oyuncularından biri daha evlendi!.. 7

Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan çift, nikah masasına oturdu. Hayatlarını birleştiren ikili, bu mutlu günlerinden fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Çift, fotoğraflarına, “Oradan buradan fotoğraf toplama konusunu bitirdim. Bunlarla olayı kapatıyorum. Partiye devam my love” notunu düştü. Burak Topaloğlu ve Ezgi Tanır çiftine sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.

Müzisyen Gökhan Türkmen ve basketbolcu Metmet Okur’un da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim sosyal medyada yaptıkları yorumlarla çifte mutluluklar dilediler. Burak Topaloğlu, Ezgi Tanır ile nişan fotoğraflarını da sosyal medya hesabında, “Çok seviyorum” notuyla paylaşmıştı.