Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’a ara, Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın yeni projesine merhaba!

Güldür Güldür Show’a ara, Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın yeni projesine merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un bir süredir stok bölümleri ekrana geliyordu. 17 Temmuz Cuma günü sezon finali ile ekranda yer alan Güldür Güldür Show, kahkaha attıran skeçleri ile son yılların en neşeli yapımı konumunda. Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı Güldür Güldür Show’da, Doğa Rutkay ise Yeter karakteri ile yer alıyor.

Güldür Güldür Show’a yeni sezon çekimlerine kadar ara veren iki ünlü oyuncu, birlikte yeni bir projeye başlıyor… Birlikte Youtube kanalı açan ikili isim olarak da “Ali Baba Doğa Ana’yı tercih etti. Kanalın tanıtımını instagram hesaplarından yapan ikili yepyeni bir heyecan yaşıyor.

Aynı isimde bir de instagram hesabı açan iki ünlü oyuncu, projenin amacını ve duygularını mesajlarıyla anlattı. Ali Sunal, “Yepyeni bir heyecanımızı sizle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Youtube kanalımız ve instagram hesabımız açıldı. Çok yakında videolarımız bir bir yüklenecek abone olmayı bizi takip etmeyi unutmayın” diye mesaj yolladı.

Doğa Rutkay ise çok emek verdikleri bir projeye başladıklarını ifade etti. Oyuncu, “Çok uzun zamandır emek verdiğimiz yeni göz bebeğimiz YouTube kanalımız açıldı çok yakında videolarımızda gelecek, lütfen bizi takip edin bakalım hepimizin başına neler gelecek?” diyerek heyecanı yükseltti.

Ünlü ikili keyifli sohbetleriyle youtube kanalında hayranlarının karşısında olacak ve bu yeni mecrada güçlü bir şekilde var olmak için mücadele edecek.

Güldür Güldür Show'a ara, Ali Sunal ile Doğa Rutkay'ın yeni projesine merhaba! 7