Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’a çok sevilen bir isim daha katıldı

Güldür Güldür Show’a çok sevilen bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda ayrılanlar olduğu kadar yeni katılımlarla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve Çağlar Çorumlu’nu ayrılışının ardından ekibe yeni isimlerin dahil oldukları öğrenildi.

Bir süre önce Kavak Yelleri dizisiyle yıldızı parlayan Dağhan Külegeç’in ekibe katıldığı öğrenilmişti. Yeni bir isimle ilgili bir başka gelişme yaşandı. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kadroya katılan yeni isimlerle dikkat çekiyor.

Bu sezon Güldür Güldür ekibine dahil olan isimlerden biri başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu oldu. Komedi projelerinin aranılan isimlerinden Murat Akkoyunlu’nun da ekibe katılması heyecan yarattı. Güldür Güldür Show’un yeni sezon bölümleri çok yakında Show TV’de olacak.

Güldür Güldür Show'a çok sevilen bir isim daha katıldı 7

Murat Akkoyunlu, İşler Güçler, Çakallarla Dans, Yok Artık, Kardeş Payı gibi projelerin yanı sıra Fox TV’de ekrana gelen Şevkat Yerimdar isimli dizide rol almıştı son olarak.

Güldür Güldür’ün yeni sezonunda Çağlar Çorumlu’nun ayrılışı da izleyiciyi üzmüştü. Ancak Çorumlu, Kanal D’nin İyi Aile Babası dizisinde Şebnem Bozoklu ile başrolde oynayacak.