Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show’da 9. sezon kahkaha dolu bölümlerle sürüyor!

Güldür Güldür Show’da 9. sezon kahkaha dolu bölümlerle sürüyor!

tarafından ker_def

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV’de… Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

Nüfus müdürlüğünde yapılan isim benzerliği hatası Hayati’nin hayatında neler yaşatacak? Kağıt üzerinde vefat etmiş olarak görünen Hayati, ailesini yaşadığına ikna edebilecek mi? Hayati’nin gün gözüyle katıldığı mevlidinde neler yaşanacak?

Mesut mesainin son dakikası gelen telefon ile hangi fırsatları kaçıracak? Uğraşmak istemediği işi Paşa’ya paslayan Mesut’u nasıl bir pişmanlık bekliyor?

Burcu’nun internetten tanıştığı İbrahim ile ilk buluşması nasıl geçecek? İbrahim gerçekten bahsedildiği kadar ağır ve yavaş bir insan olabilir mi?

Ev sahibi İsmail, Mustafa ve Çiçek’i evden çıkarma konusunda ne kadar kararlı? İsmail, evden çıkmamaya kararlı çiftimize nasıl tuzaklar hazırlamış olabilir?

Dünyadaki tüm talihsizlikler Mehtap’ı buluyor olabilir mi? İbrahim ve Leman’ın tüm iyi niyetli yardımlarına karşı Mehtap’ın başına gelen felaketler bir son bulacak mı?

Benzerler Derneği toplantısında neler oluyor? Menajer Feridun, üyeleri Hayati Gencebay, Paşa Gürses, Burcu Özer, Bahadır Bulut, Fikri ve Mehtap Şoray’ın şikayetleri karşında ne yapacak? Benzerler kendilerini yenileyerek Z kuşağına hitap eden ünlülere dönüşebilecek mi?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 16 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!