Ana sayfa Dizi Fragmanları Güldür Güldür Show’da Alper Kul’dan bir takım manyaklıklar!

Güldür Güldür Show’da Alper Kul’dan bir takım manyaklıklar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show komedi programının en sevilen karakterlerinden birisi de kuşkusuz Alper Kul’un hayat verdiği İsmail… Ünlü oyuncu başarılı performansı ile ekrana damga vuran isimlerden birisi. Eşi Aylin Kontante ile birlikte koronavirüs pandemisinin en çok konuşulduğu günlerde instagram hesabı için esprili skeçler hazırlayan oyuncu, bir hayli ilgi görmüştü.

Alper Kul, Güldür Güldür Show’un yeni bölümünde de hayranlarını şaşırtacak skeçlerde yer aldı. Bu skeçlerden birisi de kendisine çok benzeyen Giray Altınok ile birlikte hazırladıkları ‘benzerlik’ üzerine yapılan skeç… Birçok izleyici Giray Altınok’un Feridun karakteri ile yapıma katılmasından sonra böyle bir skeç bekliyordu. 12 Haziran  Cuma akşamı bu skeci Güldür Güldür Show’da bulabilirsiniz.

Güldür Güldür Show'da Alper Kul'dan bir takım manyaklıklar! 9

Instagram hesabından programı hatırlatan bir paylaşım yapan Alper Kul, “Bu akşam yine bi takım manyaklıklarla karşınızdayız efendim” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Hayranları da merakla programı bekliyor.

Güldür Güldür Show'da Alper Kul'dan bir takım manyaklıklar! 10

Alper Kul’un paylaştığı Samuray skeci de büyük ilgi uyandırdı.

Skeçten fotoğraflar yayınlayan oyuncu, heyecanı da artırdı.

Güldür Güldür Show'da Alper Kul'dan bir takım manyaklıklar! 11

Bu akşam Güldür Güldür Show’da neler var?

Eski sevgilisi İsmail’i bir türlü unutamayan Çiçek’in, İsmail’den sonra çıktığı kişi ne kadar
farklı biri olabilir? Çiçek, yeni sevgilisi Feridun’u ne kadar İsmail’e benzetmiş olabilir? İş görüşmesi için online mülakat yapan Ozan’a ailesi ne gibi sıkıntılar yaşatacak? Online mülakata iki tarafın da anne ve babaları dahil olunca iş görüşmesi nasıl sonuçlanacak?

Hayatının aşkını bu sefer Uzak Doğu’da arayan Bilal, bu sefer kendini nasıl bir entrikaların içinde bulacak? Sevdiği kızın ailesi ile anlaşabilecek mi? Bir bebekten daha fazlası olan İsmail, babasına ve doktoruna ne gibi zor anlar yaşatacak? İsmail’in normal bir bebekten farklı olmasının sebepleri neler olabilir? Adana ve Karadeniz’den sonra Trakya Adliyesi’nde göreve başlayan Hayati ve Kudret’i hangi davalar bekliyor? Önceden yaşadıkları birbirinden ilginç davalardan sonra Trakya onlara nasıl gelecek?

Birbirleriyle asla anlaşamayan fakat birbirlerini aşırı seven Bahadır ve Naime çifti, annelik kursuna giderlerse ne olur? Kurstaki iki çift birbirlerinden ne kadar farklı olabilir? Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!