Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’dan büyük müjde var!

Güldür Güldür Show’dan büyük müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’un yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak eden hayranları için net bilgi geldi.BKM imzalı program 3 Nisan Cuma akşamı Show TV ekranında 229.yeni bölümü ile yayınlanacak.

Koronavirüs salgını öncesinde seyircili olarak çekilen yeni bölümde birçok eğlenceli skeç bulacaksınız. Videodan 229. yeni bölümün ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, İrem Kahyaoğlu Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Güldür Güldür Show önce sahnede seyircili olarak çekiliyor, ardından ise Show TV’de yayınlanıyor. Türkiye’de ilk koronavirüs vakalarının görülmesinin hemen ardından BKM’nin tüm projeleri gibi Güldür Güldür Show’un da çekimlerine ara verilmişti.

Yapımın tüm oyuncuları da şu anda evlerinde kendilerini karantina altına almış durumda.