Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un İsmail’i Alper Kul yeni projesiyle büyük sürpriz yaptı

Güldür Güldür Show’un İsmail’i Alper Kul yeni projesiyle büyük sürpriz yaptı

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Alper Kul, çocukluk düşlerinden yola çıkarak yazdığı ilk romanı Dışarıdakiler’i 21 Aralık’ta İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Kul’un okurları alternatif bir yaşama davet ettiği, ses getirecek bu “ilk roman”, herkesi günlük telaşları ve hesapları sorgulamaya çağırıyor.

Oyunculuğu ve senaristliğiyle tanınan Alper Kul, sevenlerinin karşısına bu defa yazar kimliğiyle çıkıyor. Kul, İnkılâp Kitabevi’nden çıkarmaya hazırlandığı ilk romanı Dışarıdakiler ile okurlarını çocukluk düşüne, en temiz ve korunaklı sığınağına çağırıyor.

Alper Kul ilk romanı Dışarıdakiler’de; tüketim odaklı bir hayattan, sadece insani ihtiyaçların giderildiği bambaşka bir dünyaya “Dışarı”dan gelen, hiç tanımadığı bu dünyanın ortasında “kendi sesini” duymaya çalışan Demir’in hikâyesini anlatıyor. Roman, hayatı gündelik ilişkiler ve sosyal etiketler üzerinden yaşamaya itildiğimiz bu düzende, alternatif bir yaşamın kapılarını aralıyor:

İnsani ilişkilerin çıkar ilişkilerine indirgenmediği, her emeğin kıymetinin bilindiği bir yaşam… Dışarıdakiler, okurlara bir “ütopya” vadediyor: Ağaç keserken rızalık alınan, yalanın ve talanın henüz uğramadığı, doğanın para için tahrip edilmediği, kadınlara ve çocuklara güvenli bir yaşam olanağı sunan; velhasıl “Dışarı”nın kötülüklerinden azade bir sığınak. Alper Kul, Dışarıdakiler ile hepimize “özümüzü” hatırlatıyor.

Alper Kul’un ilk romanı Dışarıdakiler, İnkılâp Kitabevi etiketiyle 21 Aralık’tan itibaren raflarda…

Güldür Güldür Show'un İsmail'i Alper Kul yeni projesiyle büyük sürpriz yaptı 7