Ana sayfa Dizi Haberleri Güller’in Savaşı’nın Cihan’ı Sercan Badur, TRT’nin iddialı dizisinde!

Güller’in Savaşı’nın Cihan’ı Sercan Badur, TRT’nin iddialı dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezon için TRT1 iddialı yapımları birbir yayınlamaya başlayacak. Bu yapımlar arasında Hasan Kaçan’ın imzasının olduğu bir dizi de bulunuyor.

Hasan Kaçan, TRT için Eyvahlar Olsun isimli bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmakta. Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sercan Badur, dizinin ekibine katıldı. Güller’in Savaşı dizisinde Cihan Sihapi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, son dönemde diziler konusunda şanssızlıklar yaşamıştı.

Sercan Badur, Babam ve Ailesi dizisiyle 2016 yılında 13 bölüm ekranda yer aldı. 2018 de ise Masum Değiliz isimli dizi sadece 6 bölüm sürdü. 2019’da Annem isimli filmi yapan oyuncu, 2020 yılında ise Soygun Oyunu: Büyük Vurgun isimli filmde yer aldı.

Sercan Badur, 2020 – 2021 sezonunda yeniden izleyicilerle ekranda buluşacak. Milim Sanat’ın hazırladığı dizi için daha önce Güven Kıraç’a da teklif yapıldığı ortaya çıkmıştı.