Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı ile izleyicinin gönlünü çalacak!

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı ile izleyicinin gönlünü çalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı dizisi, çok yakında atv ekranında izleyicilerle buluşacak. Şehir hayatı yaşayan Gonca’nın Isparta’ya gidişi ile başlayan hikayede, hem dram hem de bir aşk öyküsü izleyeceksiniz.

Birçok izleyici yaz dönemi için hazırlandığı için romantik komedi hikayesi olabileceğini sansa da Gül Masalı dizisinde güçlü bir dram hikayesi bulacaksınız. Gonca ile Toprak’ın dram arasındaki aşka tutulmaları ise dizinin romantizm yönünün de güçlü olacağını sergiliyor.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisi şimdiden izleyicilerden geçer not aldı. Birbirlerine yakıştıklarını düşünen izleyiciler, hikayenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Hatta bu yeni diziden Kalp Yarası dizisi havası aldığını belirten birçok izleyici de var.

Gülper Özdemir, çok güzel bir proje ile yeniden atv’de olacağı için memnun. Daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde de atv ekranında izlediğimiz oyuncu, yeni dizisi için de bir hayli heyecanlı.

Gülper Özdemir, “Çok heyecanlıyım, çok mutluyum” diye konuştu. Annesiz büyümüş Gonca isimli karakteri canlandıran oyuncu, Gonca’nın İstanbul’da yaşarken alacağı bir telefon ile hayatının değişeceğini söyledi.

Erdem Kaynarca da birkaç yıl önce Gençliğim Eyvah isimli diziyle atv ekranında yer almıştı. Oyuncu, “Benim için de çok güzel bir geri dönüş oldu” dedi.

Dizi için her iki oyuncu da hem heyecanlı hem de gelecek tepkileri merakla bekliyor. Toprak karakteri Isparta’da lavanta yetiştiren büyük bir ailenin oğlu.

Gonca ile Toprak’ın aşkı da Isparta’daki gül tarlaları arasında başlayacak ve dizi hem hikayesi hem de güzel görüntüleri ile izleyicileri cezbedecek.