Ana sayfa Dizi İzle Gülperi | 12.Bölüm – Taşkın’ların Acı Günü!

Gülperi | 12.Bölüm – Taşkın’ların Acı Günü!

tarafından ker_def

Gülperi (Nurgül Yeşilçay), oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den (Onur Bilge) bunun hesabını sorar. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödeyecektir.Gülperi’nin 12. bölümü 30 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. 12. bölümünde Can’ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den bunun hesabını sorar. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolündeki dizinin 12. bölümünden önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan 12. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödeyecektir. Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilenir.

Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğindedir. Hasan, Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşir. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak Can’ın peşine düşer. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise hiç ummadıkları bir sonla bitecektir.

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert