Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 22. bölüm 2. fragmanı izle! Gülperi’yi şoke eden Şeyma – Kadir buluşması

Gülperi 22. bölüm 2. fragmanı izle! Gülperi’yi şoke eden Şeyma – Kadir buluşması

tarafından ker_def

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 22. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Gökhan’ın Seyit’in ölümünden sonra intikam yemini ettiği tanıtımda Eyüp’ün, Kadir’e karşı öfkesi dinmiyor. Kadir ve Gülperi’nin evlenmesiyle Can tekrar aile olmanın mutluluğunu yaşıyor. Artemis, “Hep yanında olacağım!” sözleriyle Hasan’a destek olurken, Kadir’in evinde Şeyma’yla karşılaşan Gülperi şoke oluyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gülperi dizisi 22. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 22. bölümünde yollarını ayrılmayacak bir biçimde birleştiren Kadir ve Gülperi, artık resmi olarak evli olmalarının mutluluğunu kısacık bir süre yaşayabilirler. Onları bekleyen bambaşka sorunların içine savrulmaları çok az bir zaman alacaktır.

Hasan Eyüp’le hesaplaşmasında onun gerçek yüzünü görür ve Bedriye’yle birlikte hayatlarının en büyük darbelerinden birini alırlar. Gökhan, Seyit’in kaybının arkasındaki gerçeklerin peşine düşer. Gülperi ve Kadir bunca zamandır birlikte aldıkları yolun sonunda, mutluluklarını artık herkese açıklamaya karar verirler. Ancak hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kalır ve bambaşka bir karar aşamasına gelmek zorunda kalırlar.

Peki 22. bölümde başka nelere şahit olacaksınız?

Hasan, Seyit’in ölümünden sonra büyük bir şok yaşarken, Gökhan ise Hasan’ı gerçeği bilip söylememekle suçluyor.
Yıllarca baba hasretiyle yanarken neden Seyit’in babası olduğunu kendisinden sakladığını soruyor Hasan’a. Cenazede zor anlar yaşanırken, Hasan da gerçekle yüzleşmek durumunda kalıyor.

Bu arada Eyüp, Gülperi’nin evine geliyor ve dehşet saçıyor. Gülperi’nin Kadir’le olmasını kabul edemeyen Eyüp, Can ve Bedriye’nin gözleri önünde Gülperi’ye silah doğrultuyor.

Tanıtımda silahın patladığı ve Can’ın o sırada koştuğu görülüyor. Gülperi veya Can’a bir şey oldu mu, bunu yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Jenerik Müziği: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör, Haluk Cömert