Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 29. bölüm 2. fragmanında Hasan’a ne olacağı merak konusu oldu!

Gülperi 29. bölüm 2. fragmanında Hasan’a ne olacağı merak konusu oldu!

tarafından ker_def

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 29. Bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Hasan’ın tutuklanmasıyla perişan olan Gülperi, çareyi Şeyma’dan yardım istemekte buluyor. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerinde yer aldığı Gülperi dizisi 26 Nisan Cuma akşamı ekranda olacak. Dizinin 29. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Gülperi tarafından suçlanan Kadir, Hasan’a “Ben oğlumu hapislerde çürütmem!” sözleriyle destek olmaya çalışırken, Gülperi ve Artemis ile Kadir ve Hasan’ın birbirlerine desteği dikkat çekiyor. Hapishanede zor günler geçiren Hasan’a neler olacağı ise merakla bekleniyor.

Gülperi’nin geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen 28. bölümünde Gülperi, Eyüp’ün tehdidiyle oğlunu kurtarmak için kendi hayatını feda ederek, Taşkınların konağına geri döndü. Ailecek geçirdikleri mutlu gecenin ardından Gülperi’nin gitmesine anlam veremeyen Kadir, onun kaçırıldığını düşünerek polisle birlikte konağın kapısına dayandı.

Gülperi, Kadir’le gitmeyerek onu büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Hasan ve Bedriye ise bu sırada Artemis’in okulunda yeni eğitim hayatlarına başladı. Artemis’le arası yanlışlıkla da olsa Kadir’i vurduğu için limoni olan fakat değişmeye söz veren Hasan’ın daha ilk günden, Artemis’in eski sevgilisi Doruk yüzünden başı belaya girdi.

Bedriye’nin aklı ise Selen’in kuzeni doktor Mehmet’teydi ve onu görmek için türlü bahaneler üretti. Gülperi tarafından reddedilmeyi kaldıramayan ve perişan olan Kadir, Gülperi’nin her şeyi anlatmasıyla onu kurtarmak için harekete geçti. Gülperi’nin konakta zorla tutulduğunu öğrenen Hasan, Kadir’le birlikte Eyüp’ü yakalamakta kararlıydı.

Yakup’un ortadan kayboluşunun Eyüp’le ilgili olabileceğini düşünen Kader, Hasan’dan yardım istedi. Serdar’ın sürpriz hareketiyle Yakup’un av kulübesinde tutulduğunu öğrenen Hasan, Kadir’le birlikte Yakup’u kurtardı, Eyüp’ten görüntüleri de alarak yok etti. Onları takip eden Artemis ise Eyüp’e görüntüleri verenin Şeyma olduğunu öğrendi. Fatma, Gülperi’ye konaktaki hayatı zehir ederken ileriye gidince soluğu hastanede aldılar.

Bu sırada Hamile olduğunu öğrenen Gülperi büyük bir sevinç yaşadı. Gülperi ve Kadir’in mutlu zamanlarına geri döndüğü, Gülperi’nin müjdeli haberi Kadir’e vereceği sırada tüm aileyi mahvedecek bir gelişme yaşandı. Kapıya dayanan polisler Hasan’ı tutuklayınca, Gülperi’nin baştan beri korktuğu şey başına geldi.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği Gülperi, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!