Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisi, bomba gibi sürprizlerle geliyor! 5. bölüm ön izleme yayınlandı…

Gülperi dizisi, bomba gibi sürprizlerle geliyor! 5. bölüm ön izleme yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de 5. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Gülperi dizisinde şok gelişmeler yaşanacak!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları Gülperi dizisinin 5. bölümünden ön izleme ekrana geldi.

Annesinin üzerine attığı suç nedeniyle tutuklanan Hasan, Avukat Kadir’in anlattıkları karşısında şoke olacak. Amcasının annesini taciz ettiği ve bu yüzden annesinin amcasını bıçakladığını öğrenen Hasan, dedesine gerçeği soruyor.

Annelerinin cezaevinden kendilerini hiç aramadığı ve mektup yazmadığı yalanlarıyla 2 yıl geçiren Hasan, Kadir’den duyduklarına çok şaşırıyor.

Hasan’a, kalbinin sesini dinlemesi gerektiğini söyleyen Kadir başarılı olacak mı?

Hasan, nasıl bir karar verecek?

Gülperi dizisi, bomba gibi sürprizlerle geliyor! 5. bölüm ön izleme yayınlandı... 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır.

Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar.

Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

İşte Gülperi 5. bölüm ön izleme: