Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde 3. bölüm 2. fragmanında Gülperi, oğlunun sözleriyle beyninden vurulmuşa döndü

Gülperi dizisinde 3. bölüm 2. fragmanında Gülperi, oğlunun sözleriyle beyninden vurulmuşa döndü

tarafından ker_def
“ANAM DEĞİL, BİZİM APARTMANIN KAPICISI!”

Show TV’de her Cuma ekran başındaki milyonları etkisi altına alan Gülperi’nin yeni tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda oğlu Hasan’ın annesi Gülperi’yi apartmanın kapıcısı diye tanıtması hem Gülperi’nin hem de ekran başındakilerin yüreklerini yaktı.

Hasan, annesini kız arkadaşına ‘Bizim apartmanın kapıcısı’ olarak tanıttı. Beyninden vurulmuşa dönen Gülperi, Hasan’ı kızın yanında bozmadı ve oyununu sürdürdü.

Gülperi 3. bölüm 2. fragmanı:

Yapımını Tims&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı, yayınlandığı ilk iki bölümüyle fırtınalar estiren Gülperi’nin heyecanla beklenen üçüncü bölümünden yeni tanıtım izleyicisiyle buluştu.

Yayınlanan tanıtımda Gülperi’nin oğlu Hasan ile Kadir’in kızı Artemis’in yeni bölümde yollarının kesişeceği ortaya çıktı. Oğlunu arayan Gülperi, Hasan’ın Artemis’e “Anam değil, bizim apartmanın kapıcısı” sözleriyle neye uğradığını şaşırdı.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği “Gülperi” nefes kesici yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!