Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde baba kızın yıllar sonra karşılaşması yürekleri dağlayacak

Gülperi dizisinde baba kızın yıllar sonra karşılaşması yürekleri dağlayacak

tarafından zk zk

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları Gülperi dizisi, bu akşam Show TV’de 15. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ön izlemede okuldan kaçan Bedriye, takip edildiğinin farkında değildir. Deniz kenarına gittiğinde arkasında onu takip eden kişinin babası olduğu anlaşılıyor.

Bedriye, babasını görünce bir anlığına kendisini kaybediyor ve Eyüp, koşarak kızını kucaklıyor. Baba kızın duygusal kavuşması, yürekleri dağlayacak…

Gülperi dizisinde baba kızın yıllar sonra karşılaşması yürekleri dağlayacak 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Gülperi Seyit’in teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, konuşulanları duyan Hasan Seyit’e olan tepkisi çok büyük olur. Eyüp’ün geri dönüşü ise Taşkın ailesindeki bütün dengeleri değiştirir.

Şeyma’yla boşanan Kadir, Artemis ve kendisine yeni bir hayat kurmak için çabalar. Kadir bir yandan Artemis’in bu süreçten etkilenmemesi için elinden geleni yaparken, bir yandan bir yandan da Gülperi’ye beklenmedik bir sürpriz yapar.

Hasan, Bedriye’nin okulda başına gelenleri öğrenip kardeşinin sorununu çözmeye çalışırken, Bedriye babasının karşısına çıkmasıyla birlikte bambaşka bir ruh haline bürünür. Gülperi geçmişin bilinmezleriyle hiç beklemediği bir anda yüzlemek zorunda kalacaktır.