Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Can’a ne oldu? Bu işte Şeyma’nın parmağı mı var?

Gülperi dizisinde Can’a ne oldu? Bu işte Şeyma’nın parmağı mı var?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de cuma akşamları ekrana gelen Gülperi dizisinin 10. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizide ilginç gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Selen, Hasan’ı ihbar etmeyecek. Ancak Hasan, peşindeki adamlardan kaçmak için büyük bir çaba harcıyor.

Bu arada Kader, evi terkedip geliyor ve Gülperi’nin evinde kalmaya başlıyor. Hasan, çok kızgın olduğu halasını evde görünce büyük bir tepki veriyor.

Kadir, Gülperi ile ilgili duygularını artık içinde tutamıyor ve ona da anlatıyor. Gülperi şaşkın bir durumda.

Gülperi dizisinde Can'a ne oldu? Bu işte Şeyma'nın parmağı mı var? 7

Aileye en büyük darbe ise başka bir yerden geliyor. Okuldan dönen Can, bir adam tarafından kaçırılıyor! Can’ı kim kaçırdı? Yakup Ağa mı Can’ı kaçırttı? Bu işte Şeyma’nın bir rolü var mı? Şimdi herkes bu soruların yanıtını merak ediyor.

İşte 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadir, Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geliyor.

Gülperi, uğradığı haksızlık karşısında yıkılır ve Kadir’in hayatındaki yeri ile ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır. Kadir ise Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geldiğini anlar ve bu konuda kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Şeyma’nın planları ise daha da acımasız olmaya başlar.

Hasan, başkasına haksızlık yapmaktansa kendi canını tehlikeye atmayı göze alır ve büyük bir riske girer. Bu durum hem Gülperi’yi hem de Kadir’i etkileyecektir. Bedriye ve Can yeni düzenlerine uyum sağlamaya çalışırken, beklenmedik bir ziyaretle sarsılırlar.

Hayatını düzene sokmaya çalışan Gülperi ve Kadir’in yolu yine kesişmek zorunda kalır. Gülperi, aldığı bütün kararlara rağmen Kadir’in söyledikleri karşısında kendisini yepyeni bir hikayenin içerisinde bulacaktır.