Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! Hasan’dan beklenmeyen hareket!

Gülperi dizisinde çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! Hasan’dan beklenmeyen hareket!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinin yeni bölümü 19 Ekim Cuma akşamı 6. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin tanıtımında, izleyenleri de şaşırtan bir gelişme yaşanıyor.

Hapisten çıkan Hasan’ın ilk işi, hala tutuklu olan amcasının ziyaret etmek oluyor.

Ancak bu ziyaretin nedeni hal hatır sormak değil, Kadir’den duyduklarından sonra amcasının annesini tacize kalkması.

Hasan,  görünen o ki gözlerini açmaya başlamış ve Kadir’in söylediklerine artık inanıyor.

Gülperi dizisinde çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! Hasan'dan beklenmeyen hareket! 7

5. bölüm sonunda cezaevinden çıkan Hasan’ın, annesine mi yoksa dedesine mi gideceği merak konusuydu. Tanıtımda bu konuyla ilgili bir gelişme yer almıyor ama Hasan’ın amcasına görüşte yumruklarla vurduğu görülüyor.

Bu arada Şeyma da Kadir ile kavga ediyor ve  Gülperi’ye para vermek istemesi, Hasan’la ilgili delilleri saklaması gibi nedenlerle kocasıyla kavga ediyor. Artemis de durumdan haberdar ve babasına para konusuyla ilgili hesap soruyor. Kadir, ailesi tarafından bu kadar baskı görmeye devam ederken, bir yandan da Gülperi’yi korumaya çalışıyor.

Bu arada Şeyma, Gülperi’nin karşısına çıkıyor. Gülperi hala onu avukat sanıyor. Şeyma’nın Gülperi’ye ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Tanıtımın sonunda evde kapıyı açan Gülperi, gelen ziyaretçiye hayret eden gözlerle bakıyor. Kim bu ziyaretçi?

Bu sorunun yanıtını 6. bölümde göreceğiz.

İşte 6. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hasan’ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi’nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi’yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır.

Bir yandan Hasan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi’nin kızını Ali’den korumaya çalışması Bedriye’nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar.

Gülperi’nin Hasan’ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.