Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde sarsıcı gelişmeler yaşanacak! Sırlar ortaya dökülüyor!

Gülperi dizisinde sarsıcı gelişmeler yaşanacak! Sırlar ortaya dökülüyor!

tarafından zk zk
Show Tv’de Cuma akşamı 21. bölümü yayınlanacak olan Gülperi dizisinde, korkulan olmuyor.
Televizyongazetesi/Detay

Eyüp’ün tuzağıyla arabasına sabotaj yapılan Kadir, Gülperi ile nikaha giderken, Can’ın da arabada olduklarını bilmedikleri bir anda kaza geçirdiler.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yayınlanan son bölümünde, karşıdan gelen bir araç ile çarpışmada neler olacağı merak konusuydu.

21. bölüm tanıtımında Gülperi ve Kadir’in iyi olduğu, Can’ın da hafif yaralı halde hastaneye yetiştirildiği görülüyor.

Gülperi, gizlice arabaya binen Can’a, neden orada olduğunu soruyor. Can, “Siz evlenecektiniz, ben de orada olmak istedim” sözleriyle Kadir ve Gülperi çok mutlu oluyor.

Gülperi dizisinde sarsıcı gelişmeler yaşanacak! Sırlar ortaya dökülüyor! 7

Bu arada Kadir, Eyüp ile Gülperi ve çocuklar için kavga ediyor.

Eyüp, Kadir’in aracını bozduğunu öğrenen Seyit’i tehdit ederken, bir başka sahnede Seyit’in hastanede olduğu görülüyor.

Gökhan’ı görmek isteyen Seyit, ona oğlu olduğunu itiraf edecek mi yeni bölümde göreceğiz ama Seyit’i bu hale getiren kişinin Eyüp olma ihtimali de tanıtımdan anlaşılıyor.

Kadir’in Gülperi’ye yıllar önce Foça’da olanları anlatması da dizinin bir başka sürprizi olacak!

İşte Gülperi 21. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Gülperi Kadir’e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp’ün engeline takılır ancak Eyüp’ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis’in kurtulması için çabalarken çaresiz bir bekleyiş içindedir.

Hasan Artemis’i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir’den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır.

Gülperi ve Kadir birlikte çıkacakları yola doğru ilk adımı atmaya karar verirler. Ancak bu sefer bu adımı atmak 20 yıl öncekinden de zor olacak ve beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.