Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Selen karakterine tepkiler çok ilginç bir hal almaya başladı!

Gülperi dizisinde Selen karakterine tepkiler çok ilginç bir hal almaya başladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’nin Gülperi dizisi, dün akşam 10. bölümüyle ekrana geldi. Diziyi takip edenler, bir süredir adeta ikiye bölünmüş durumda.

Dizinin ilk bölümlerinde Kadir’in kızı Artemis’le arkadaşlık kurmaya başlayan Hasan’ın, ona aşık olduğunu düşünmüştü izleyici.

Artemis için için Hasan’a yanıkken, ortaya bir de Selen karakteri çıktı.

Mafya babası Seyit için çalışan Hasan, Selen’in kaçırılmasına bilmeden yardımcı oldu. Durumu anlayınca da kızı kurtarmak için kendisini öne attı.

Aralarında bir çekim oluşan Hasan ve Selen çifti, Artemis’i seven izleyicileri de hayli kızdırıyor!

Özellikle son bölümde Artemis’in Hasan’a aşık olduğunu anlayan Kadir’e Hasan’ın “Bedriye neyse, çilli de o benim için” demesi kimi izleyicileri çok kızdırdı.

Selen ve Hasan çiftinin başlarda pek izleyiciden onay almaması üzerine Selen’e başka bir hikaye yazıldığını düşünüyor izleyenler. Hatta karakterin doğum günü partisinde ilk ortaya çıktığı haliyle şimdiki hali arasındaki ciddi bir fark da belli oluyor.

Gülperi dizisinde Selen karakterine tepkiler çok ilginç bir hal almaya başladı! 7

Selen’in kirli işlere bulaşan babasının aynı zamanda kızını da dövdüğü ortaya çıkmıştı. Kollarındaki morluklardan babası tarafından şiddete uğrayan, altın bir kafeste yaşayan, çok yalnız ve annesini kaybetmiş acı çeken bir kız çıktı karşımıza.

İzleyenlerin bir kısmı Hasan ve Selen’i çok yakıştırırken, Artemis ve Hasan’ın daha masum olduklarını ve birbirleri için daha doğru olduklarını düşünenler de var.

Diziyi takip edenlerin son bölümden sonra yoğunluklu olarak Hasan, Selen ve Artemis üçgenindeki yorumları dikkat çekiyor.

Bu arada dizide bir gelişme daha yaşandı ve Şeyma ile Artemis, Hasan’ın Gülperi’nin oğlu olduğunu öğrendi.

Bakalım, Hasan’a fena halde aşık olan Artemis, bu aşkı nereye kadar götürecek?

İşte gelen yorumlardan bazıları: