Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinin Gökhan’ı Enes Demirkapı’ya dizi piyangosu vurdu!

Gülperi dizisinin Gökhan’ı Enes Demirkapı’ya dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi de Çöp Apartman… Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın başrolünde yer aldığı dizinin çok ilginç bir hikayesi var.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki 17 hikayeden birisi de Çöp Apartman… Kendilerine ait apartmanda oturan 3 kız kardeşin aldıkları hiçbir şeyi atamamaları, bunun psikolojik bozukluğa dönüşmesi ve eşyaları-çöpleri koymak için diğer dairedeki kiracıları da çıkartmaları üzerine bambaşka bir hikayesi var.

Deni Madanoğlu’nun kaleme aldığı Çöp Apartman dizisinin oyuncu kadrosu da genişliyor. En son katılan isim Gülperi dizisinde Gökhan karakterini canlandıran Enes Demirkapı oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Enes Demirkapı, dizide Emre karakteri ile ekranda yerini alacak. Gülperi dizisi ile sektörü atılan ve hemen dikkat çeken Enes Demirkapı, Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk eğitim aldı. Sonrasında ise Studio Oyuncuları’nda eğitimlere başladı ve 2021 yılında da mezun olmayı bekliyor.

Fotojenik bir isim olması ile de öne çıkan Enes Demirkapı, InStyle dizisindeki röportajında Gülperi dizisindeki deneyimi hakkında şöyle konuşmuştu:

“Gülperi’de bir sezon boyunca çalışmak bir oyuncunun set ortamında sahip olması gereken temel özellikleri çok açık bir şekilde bana gösterdi. İş sadece oyunculuk yapmakla bitmiyor mesela; o yoğun tempoya hem fiziki hem de mental olarak çok hazır olunması gerekiyor. Yapacağımız işin hakkını ancak o zaman verebiliriz.”