Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinin reytingi beklentinin altında kaldı ama çok sevindiren bir gelişme var!

Gülperi dizisinin reytingi beklentinin altında kaldı ama çok sevindiren bir gelişme var!

tarafından ker_def

Show TV’nin ilk bölümüyle reytinglerde zirvede başlayandizisi “Gülperi”nin merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda; Gülperi, Kadir’le birlikte kızı Bedriye’yi almak için Taşkınhan’a geri dönüyor. Yakup’un sert tepkisinin dikkat çektiği nefes kesen tanıtımda Gülperi’nin konağa gelmesiyle Bedriye apar topar saklanıyor. Hasan ise polise verdiği ifadede kaçırılma olmadığını söyleyerek Gülperi ve Kadir’i hayal kırıklığına uğratıyor.Tanıtımda, Yakup’un herkesin ortasında Gülperi’ye attığı tokat gerilimi arttırırken, Bedriye’nin yaşadığı korku dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

İşte 2. bölüm fragmanı:

GÜLPERİ’DEN BÜYÜK BAŞARI!

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan Gülperi kısa sürede resmi dijital kanallarda da bir buçuk milyon izlenmeyi geçerek büyük başarı sağladı.

Çocukları, kaybettiği eşinin babası Yakup Taşkın tarafından elinden koparılmak istenen Gülperi’nin hikayesini konu alan dizi, üç günde hem resmi youtube kanalı hem de Show Tv dijital platformda bir buçuk milyon kişi tarafından izlendi. Yayınlandığı ilk bölümün ardından ekran başındaki milyonları etkisi altına alan dizi dijital platformlarda da kısa sürede yüksek oranda izlenme başarısı sağladı.

Gülperi dizisinin reytingi beklentinin altında kaldı ama çok sevindiren bir gelişme var! 7

Gelin olarak gittiği Taşkınhan şehrinde, eşinin ölümüyle ailesi tarafından düşman ilan edilen ve çocukları elinden koparılmak istenen Gülperi yeni bölümde kızı Bedriye’nin erken yaşta evlenmemesi için büyük bir mücadeleye girecek.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü 21 Eylül Cuma günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.