Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi kendisini feda etmeye hazır ama bambaşka şoklar yaşayacak!

Gülperi kendisini feda etmeye hazır ama bambaşka şoklar yaşayacak!

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi Gülperi’nin bu akşam 4. bölümü ekrana gelecek.

Yeni bölümde Gülperi çocuklarıyla zor anlar beklerken aynı zamanda hiç ummadık bir kişi daha ona bir başka şok yaşatacak.

İşte 4. bölüm özeti:

Gülperi’nin bu akşam ekrana gelecek 4. bölümünde Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder.

Gülperi kendisini feda etmeye hazır ama bambaşka şoklar yaşayacak! 9

Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır.

Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar. Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.

 

Gülperi kendisini feda etmeye hazır ama bambaşka şoklar yaşayacak! 10

Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Cem Karcı’nın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Gülperi” bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

 

Gülperi kendisini feda etmeye hazır ama bambaşka şoklar yaşayacak! 11