Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülse Birsel’in Cem Yılmaz paylaşımı sosyal medyayı salladı!..

Gülse Birsel’in Cem Yılmaz paylaşımı sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ünlü senarist Gülse Birsel’in yıllar önce çekilen bir fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Fotoğrafı Gülse Birsel instagram hesabından paylaştı. Ünlü senarist, Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduğu tarihte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak, yanında oturan kişinin Cem Yılmaz olduğunu yıllar sonra öğrendiğini de itiraf etti.

Gülse Birsel paylaşımına, ”Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem’le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum ve Cem Yılmaz’la selfie çektiriyorum gibi görünse de sadece genç irisiyim ve elimdeki galiba çatapat. Vay be”  notunu düştü.

Gülse Birsel'in Cem Yılmaz paylaşımı sosyal medyayı salladı!.. 74

Cem Yılmaz da fotoğrafın altına şu yorumu yaptı: ”11 yaşında harika bir çocuk olarak elalemin mezuniyetine salça olan diyelim. Gerçek bir saman tüneli.”

İki komedyenin tesadüfen aynı masada oturduğu fotoğrafı gören hayranları ise Gülse Birsel’in paylaşımına yorum üzerine yorum yaptı.

Oyuncu Demet Evgar paylaşıma ‘Ah Gülseee şahanee!’ yorumunu yaparken hayranları da, ‘Selfie pozunun icadı gibi harika bir kare’, Müthiş, komedi tesadüfleri sever’, ‘Cem abi harika ama siz muhteşemsiniz’ gibi pek çok yorumda bulundular.