Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan hayranları Al Sancak dizisindeki haline hayran kalacak!

Gülsim Ali İlhan hayranları Al Sancak dizisindeki haline hayran kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Al Sancak isimli asker dizisinin fragmanları olay oldu ve Gülsim Ali İlhan da yeni imajı ile ilk kez gözüktü. Ünlü oyuncu daha önce ismi Avcı olarak tarif edilen ama sonrasında Al Sancak olarak değiştirilen yeni dizide herkesi şaşırtacak bir rolde yer alacak.

2 sezon süren Gönül Dağı dizisindeki Dilek karakterinde bir kadın mühendis olarak ekrana yansıyan ve daha çok duygusal sahnelerdeki performansı ile akıllarda kalan oyuncu, şimdi bambaşka bir karakter ile hayranlarına yeni bir deneyim yaşatacak. Bir kadın ajan görüntüsüyle Al Sancak dizisinin fragmanlarına ilk kez yansıyan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Askeri bir dizi. Ama çok güzel. Çok özel bir rol oynayacağım. Seyircinin karşısına çok güçlü ve güzel bir karakter ile çıkacağım.”

Silah eğitimleri alarak kendisini geliştiren Gülsim Ali İlhan, gerçekten de hikayede çok etkili bir rolle herkesi şaşırtacak gibi gözüküyor.

Aldığı eğitimlerin de etkisi ile silah kullanma ve dövüş konularında kendisini geliştiren oyuncu, bu projeyi kabul etmesinin nedeninin çok farklı bir karakter önerilmesi olduğunu söylemişti.

Oyuncu, izleyicilerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak, aksiyon dolu bir dizi olacağını daha önceden ifade etmişti.

Atilla Ergin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Can Emre yapıyor.

İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi genç oyuncularında kadrosunda yer aldığı Al Sancak dizisinin çok iyi reytingler alması yönünde güçlü bir beklenti de oluştu.

Perşembe akşamları Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Tuzak, Aldatmak gibi önemli diziler yayınlanıyor. Bu yapımların karşısında Al Sancak isimli asker dizisinin çok güçlü bir şekilde reytinglerde kendisini göstermesi bekleniyor.