Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine dizisinde setin en komiği iki kadın oyuncu!

Gülümse Kaderine dizisinde setin en komiği iki kadın oyuncu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları başlayan Gülümse Kaderine dizisinin setinin ziyaretçileri vardı. İlk bölümün ardından hikayesi beğeni toplayan ama reytingleri çok iyi olmayan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in dikkat çeken başrol performanslarının yanı sıra hikayenin geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olması da dikkatleri çekiyor.

Mine Tugay, Ahu Sungur, Ertuğrul Postoğlu gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra; Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen gibi genç isimler de hikayede yer alıyor… Burcu Över’in senaryosunu yazdığı Gülümse Kaderine dizisinin setinden görüntüler Kamera Arkası isimli Fox TV’nin programında yayınlandı.

Dizinin çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı belirtilirken, set ekibinin kısa sürede birbirine alışması dikkatleri çekti. Herkesin gayet iyi olduğunu belirten oyuncular, ekibin kısa sürede birbiri ile kaynaşmasının önemine işaret etti.

Ertuğrul Postoğlu, dizide Kenan karakterini canlandırıyor ve tecrübeli isimler ile genç oyuncuların iyi bir kaynaşma yaşadığını belirtti. Usta Oyuncu, “Genç arkadaşlarımız olsun, biz yaşlılar olsun… Hepimizin uyumu çok güzel. İnsanlar birbirlerine yardım ediyor, birbiri ile çok güzel ilişkiler içerisinde. Keyifli, eğlenceli geçiyor” diye konuştu.

Gülümse Kaderine dizisinde setin en komiği iki kadın oyuncu! 7

Gönül karakterini canlandıran Ahu Sungur’un ekibin içindeki en komik kişi olduğu ortaya çıktı. Sungur, ekip arkadaşlarının kendisine çok güldüğünü kabul ederken, kendisi için ise setin en komik isminin Aslı Sümer olduğunu anlattı. Oyuncu, “Benim için ekibin en komiği Aslı Sümen. Ben de ona çok gülüyorum, çok eğleniyorum onunla” şeklinde konuştu.