Ana sayfa Dizi Haberleri Gülümse Yeter’in oyuncusu Elit Andaç Çam’dan büyük cesaret… Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı!

Gülümse Yeter’in oyuncusu Elit Andaç Çam’dan büyük cesaret… Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı!

tarafından zk zk

Son dönemdeki başarılı sinema projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Elit Andaç Çam bu kez beyazperdede trans bir bireyi canlandıracak. Başrollerinde Hande Ataizi, Nalan Kuruçim ve Ünal Silver’in de olduğu filmin çekimleri tamamlandı. Türkiye’de akıllı telefon ile çekilen ilk film olma özelliği taşıyacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Kutluğ Ataman var. Elit Andaç 5 sezondur sahnelediği “80’lerde Lubunya Olmak” tiyatro oyununda da trans bireyi sahneye taşıyordu. Bu kez onu beyazperdede izleyeceğiz.

Elit Andaç Çam film hakkındaki görüşlerini şu şekilde bildirdi;
Gülümse Yeter'in oyuncusu Elit Andaç Çam'dan büyük cesaret... Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı! 11

“Akıllı telefonlarla çekilen bir filmde yer almak çok enteresan bir deneyim, oynama biçimini de etkileyen bir şey olduğunu düşünüyorum. Yurtdışında örnekleri var fakat Türkiye’nin akıllı telefonla çekilen ilk sinema filminde yer almak çok heyecan verici.

Gülümse Yeter'in oyuncusu Elit Andaç Çam'dan büyük cesaret... Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı! 12

Hilal Feza ve Diğer Gezegenler filminin ‘Gezegenler’iyiz biz. Ben, Hande Ataizi, Nalan Kuruçim, Seyhan Arman, olarak. Hepsi de ayrı ayrı çok beğendiğim kadınlar. Ünal Silver apayrı tabi. Hele çocukluğumun Ruhsar’ı Hande Ataizi ile aynı projede yer almak çok eğlenceli benim için.
Gülümse Yeter'in oyuncusu Elit Andaç Çam'dan büyük cesaret... Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı! 13
Filmde oynadığım karakter, Roksan için de çok enteresan duygular besliyorum. Yer yer agresif yer yer hayattan tamamen kopuk, yaşam belirtisi göstermeyen bir trans birey Roksan.Onu hala tam olarak anlayabildiğimi düşünmüyorum. Filmi izlediğimde belki anlarım. Belki.
Gülümse Yeter'in oyuncusu Elit Andaç Çam'dan büyük cesaret... Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı! 14
Role hazırlanırken çok güvendiğim bir oyuncu koçuyla çalıştım, Eyüp Emre Uçaray’la ve çalışmalarımız sık sık ikimizin de bir türlü engel olamadığımız ağlama krizleriyle kesildi. Ortada çok büyük bir acı var, dövülen, işkence gören, tecavüze uğrayan ve çırılçıplak soyulup ormana atılan bir kadından bahsediyoruz ve kıyısından köşesinden da olsa bu acıya temas etmek gerçekten çok ağırdı psikolojik olarak.”
Gülümse Yeter'in oyuncusu Elit Andaç Çam'dan büyük cesaret... Sinema filmindeki rolüyle şaşırttı! 15