Ana sayfa Dizi Haberleri Gülümseyen, yüzünün etrafında üç kalp olan bir emoji var ya, işte Afili Aşk öyle bir dizi!

Gülümseyen, yüzünün etrafında üç kalp olan bir emoji var ya, işte Afili Aşk öyle bir dizi!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisi sayesinde ünlü oyuncunun inancı yerine geldi!

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2015 yılında Günebakan dizisinde Esra karakteri ile ekranda görünen Güzide Arslan, sonrasında Ne Muhabbet, Gamsız Hayat, Evli ve Öfkeli (Didem), O Hayat Benim (Seçil), Payitaht Abdülhamid (Dilşat) olarak ekranlarda boy gösterdi.

Son 4 yılda sürekli olarak dizilerde yer alan, ara vermeden projeden projeye koşan Güzide Arslan, şimdilerde ise Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul ile birlikte Afili Aşk dizisinde Gonca karakterine hayat vermekte.

Gülümseyen, yüzünün etrafında üç kalp olan bir emoji var ya, işte Afili Aşk öyle bir dizi! 8

Afili Aşk dizisinin kendisine büyük şeyler kattığını anlatan Güzide Arslan, “Mutlu ve neşeli bir set ortamının bu devirde hâlâ olabileceğine dair kaybettiğim inancımı geri getirdi. Güzel arkadaşlar edindim, iki çok genç ve ışık saçan yönetmenle tanıştım. ‘Sahnem olsa da sete gitsem’ diye, çalışacağım günü dört gözle beklemenin mutluluğunu yaşamaktayım” açıklamasında bulundu.

Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtlayan Güzide Arslan, set ortamını bir emoji ile açıkladı.

Gülümseyen, yüzünün etrafında üç kalp olan bir emoji var ya, işte Afili Aşk öyle bir dizi! 9

Arslan, “Gülümseyen ve yüzünün etrafında üç tane kalp olan bir emoji var ya, işte o bizim set ortamının temsili emojisi… Dizimizi güle oynaya çekiyoruz” açıklamasıyla aslında başarının arkasındaki sırrı da anlatmış oldu.

Afili Aşk, yaz ekranının en başarılı yapımı olarak dikkat çekti.Reytingleriyle kış sezonu dizilerinin bile gıpta edeceği oranlara çıktı. Kanal D’ye enerji kattı ve kış sezonu için de biletini çoktan aldı.

Set ortamındaki neşenin, iyi oyunculuğun ve senaryonun projenin sevilmesinin sırları olduğunu anlatan Arslan, her oyuncu arkadaşının ayrı bir sevilesi yanının olduğunu da belirtiyor