Ana sayfa Dizi Haberleri Gümbür gümbür gelen Kırmızı Kamyon dizisine bir ünlü daha katıldı!

Gümbür gümbür gelen Kırmızı Kamyon dizisine bir ünlü daha katıldı!

tarafından ker_def

Yakında Show TV ekranlarında başlayacak olan Kırmızı Kamyon dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu dikkatleri çekmeye devam ediyor. Fragmanları paylaşılmaya başlanan dizi itfaiyecilerin başlarından geçen gerçek olayların yansıması olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü bir kadro kuruldu ve yeni isimlerle de desteklenmeye devam ediliyor.

10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği, çok yakında Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ‘Kırmızı Kamyon’un kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyuncu Fatih Al, kahramanların hikayesinin anlatılacağı dizide ‘Yavuz’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Yapımında 10. Ev’in imzasını taşıyan ‘Kırmızı Kamyon’ için geri sayımın devam ettiği şu günlerde dizinin kadrosuna daha önce ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Kanatsız Kuşlar’ ve ‘Atiye’ gibi dizilerde yer alan Fatih Al dahil oldu. Başarılı oyuncu Al, masum insanların hayatlarını alt üst eden ve kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek bir karakter olan ‘Yavuz’a hayat verecek.

Gümbür gümbür gelen Kırmızı Kamyon dizisine bir ünlü daha katıldı! 7

2000’li yılların ortalarından itibaren dizi setlerinde ve sinemada çeşitli rollerde yer alan Fatih Al, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Matrakçı Nasuh karakteri ile dikkat çekmişti. Karadayı dizisinde Sosyete Yusuf’a hayat veren oyuncu, en son Netflix’te yayınlanan Atiye’de ise Nazım olarak izleyici karşısına çıktı.

Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kırmızı Kamyon’un kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu buluşuyor.

‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de ekran yolculuğuna başlıyor!