Ana sayfa Sosyal Medya Gündemin ilk sırasında Fahriye Evcen var!

Gündemin ilk sırasında Fahriye Evcen var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 4 yıl aradan sonra yeniden izleyicisi ile bulaşabileceği kalitede bir yapım buldu. Alparslan isimli dizide Akça Hatun karakterini canlandıran oyuncu, artık pazartesi akşamları ekrandaki yerini alacak.

TRT1’in çok iddialı dizisiyle dört yıllık özleme nokta koyan oyuncu, hayranlarını çok mutlu etti. Burak Özçivit ile evli olan ve Karan isimde oğlu da bulunan Fahriye Evcen, sezonun en iddialı dizilerinden birisinde başrolde bulunuyor.

Barış Arduç ile Fahriye Evcen uyumunu da dizi hayranları heyecanla bekliyor. Alparslan artık pazartesi akşamları izleyicisini ekrana çekmeye başlıyor. Reyting rekabeti de çok sert olacak.

Dizi hayranlarının merakla bekledikleri Alparslan Büyük Selçuklu, tarihi bir proje Fahriye Evcen için de anlamı büyük.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de heyecanını takipçilerine yansıttı. Burak Özçivit de ateş emojisi ile eşine destek oldu.

Gündemin ilk sırasında Fahriye Evcen var! 7

Takipçileri ünlü oyuncunun rolüne çok yakıştığı fikrini yorumlara da yansıttı. Hayranlarının sosyal mecralardaki yaptıkları paylaşımlar da ünlü oyuncunun gündemin üst sıralarında yer almasını sağladı.

Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra yeni rolü ile ekrandaki yerini alırken, sosyal medyada da büyük bir etkileşim yaşandığını belirtelim.