Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güneşin Kızları dizisinde Kanat Heparı farkını hissettiriyor

Güneşin Kızları dizisinde Kanat Heparı farkını hissettiriyor

tarafından ker_def

kanat-hepari3

ANNEM GEÇİNİLMESİ ZOR BİR KARAKTER

* Babanızın kopyası gibisiniz. Anneniz Zeynep Tunuslu’nun veya diğer aile üyelerinin “bu huyun tıpkı baban” dediği şeyler var mı?
– Dedem ve babaannem bu konuda çok yorum yapıyor. Mesela sık sık “Ha oldu!” derim. Konuşma tarzım, tepkilerim babama benziyormuş. Halam çok şaşırıyor, “Rüyalarında babanla mı konuşuyorsun, aynı lafları ediyorsun” diyor. Babam çok neşeli bir insanmış…
* Babanızı size en çok kim anlattı?
– Dedem. Dedemle çok yakınız, benim için baba gibi. Çok esprili bir adam. Hatta o konuda babamdan çok dedeme benziyor olabilirim.
* Anneniz modacı… Kıyafetlerinize yorum yapıyor mu?
– Bu bana çok soruluyor ama annem hayatımın hiçbir safhasında “şunu giy, bunu giy” gibi şeyler söylemedi. Ben ona çok güvendiğim için bazen “Bir kızla buluşacağım, şunu mu giysem?” diye soruyorum.
* Her şeyi konuşuyor musunuz?
– Annemle her şeyi konuşabiliyorum. Türk kültüründeki klasik annelerden değil. Zor bir hayatı oldu. O yüzden geçinmesi zor bir karakter. Alanına girilmesine müsaade etmiyor. Ama onu anlıyorum….
* Flörtöz müsünüz?
– Flörtöz, çapkının daha kibarı mı? Bundan önce daha çapkın gibiydim. Artık anlamlı bir ilişki bekliyorum. Önceki ilişkilerim kısa flörtler şeklindeydi. Şimdi bir kız var gibi… İşlerin eskisi kadar hızlı gitmemesi hoşuma gidiyor. Bazı şeyler daha anlamlı, daha güzel böyle…