Ana sayfa Dizi Haberleri Günlük diziden çıktı, Çukur dizisine dahil oldu! Adını ekrana kazımaya geliyor!

Günlük diziden çıktı, Çukur dizisine dahil oldu! Adını ekrana kazımaya geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Prime Time dizilerin oyuncuları malum kısa sürede tanınıp şöhret olma basamaklarını hızla tırmanıyor.

Bir dizide yer aldıktan sonra hayran kitlelerini büyüten yeni isimler, dizi tutarsa bir anda sosyal medyada da takipçi sayılarını yükseltip büyük kitleler tarafından tanınma şansını elde ediyorlar.

Başarılılarsa kısa sürede yükselip şöhret basamaklarını da hızla tırmanıyorlar. Ekranda gördüğümüz pek çok genç isim, bir 10 yıl öncesine döndüğünüzde daha ortada bile yoktu. Ancak şimdi herkesin tanıdığı isimlere dönüştüler.

Kimler mi bunlar? Mesela Demet Özdemir ya da Aras Bulut İynemli veya Özge Özpirinçci, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya…

Bu isimlere daha bir çoğunu ekleyebiliriz. Hepsi de son dönemin çok konuşulan, her yapımcının çalışmak isteyeceği, başarılı ve oyunculuklarıyla arkalarından gelenleri etkiledikleri kadar ustaları tarafından da beğenilen isimler.

Bir de şöhret basamaklarını prime time dizilerinde değil de günlük dizilerde tırmananlar var.

Önce gündüz kuşağında yayınlanan günlük dizilerle ekrana gelmeye başlıyorlar. Daha sınırlı sayıda bir izleyiciye ulaşıyorlar. Sonrasında şansları yaver giderse prime time dizisinde rol alıyor ve kimileri aradan sıyrılarak dikkat çekmeye başlıyor.

Bu isimlerden birisi Ali Yağcı. Adını Sen Koy isimli günlük diziyle tanınmıştı. Sonrasında Erkenci Kuş’ta oynadı ve bir anda şansı döndü. Şimdilerde ise Her Yerde Sen dizisinde rol alıyor.

Yine bir başka isim de Gaye Turgut Evin. Şimdilerde Savaşçı dizisinde rol alan Evin, bir kaç farklı dizi deneyiminden sonra ismini en çok Beni Affet dizisinde oynadığı Feride karakteriyle duyurmuştu. O da bu günlük dizinin ardından prime time bir diziye geçerek daha büyük kitleler tarafından tanınmış oldu. Başarılı oyunculuğuyla da dikkat çeken bir isim.

Günlük diziden çıktı, Çukur dizisine dahil oldu! Adını ekrana kazımaya geliyor! 8

(Adını Sen Koy- Hazal Subaşı-Erkan Meriç)

Peki tüm bunların Çukur dizisiyle ne ilgisi var?

Malum, Çukur dizisi için geri sayım başladı. 2 sezon boyunca ekrana damga vuran işlerden birisi oldu. Hemen her karakter kendi çapında fenomen olmayı başardı. Her oyuncu öylesine titizlikle seçiliyor ki başarısı da reytingle taçlanıyor.

Dizinin ana karakterleri kadar yan karakterleri de sürekli gündemde. Pek çok oyuncunun içinde bulunmak isteyeceği işlerden birisi Çukur dizisi.

Dizinin 3. sezonu 16 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Yeni sezonda diziye dikkat çeken iki kadın oyuncu dahil oldu. Damla Sönmez, dizi izleyenlerinin yakından tanıdığı bir isim.

Bir diğer isim ise Hazal Subaşı. Bilenler bilir, Subaşı, katıldığı bir güzellik yarışmasıyla ortaya çıktı.

1996 İzmir doğumlu olan genç oyuncu, 2016 yılında TRT1 ekranlarında başlayan Adını Sen Koy isimli günlük dizide Zehra karakterini oynadı. İlk oyunculuk denemesiydi ve yine kendisi gibi ilk kez kamera karşısına geçen Erkan Meriç ile başrolde yer aldı.

Başlarda çok deneyimsiz olsa da zamanla öğrenmeye başladı. Onun masum yüzü ve güzelliği, Zehra karakteriyle bütünleşince, izleyicisi de büyük bir sevgiyle bağlandı. Sosyal medyada övgülere boğuldu ama prime time dizi izleyicisi onu tanımıyordu.

Ta ki 2 yıl rol aldığı diziden ayrılmaya karar vermesiyle her şey değişti. Önce ekran ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. Ancak başarılı performansıyla bir anda dikkatleri çekmeyi başardı. Oyunculuğa gönül veren Hazal Subaşı, sonrasında Halka dizisinde çok daha iyi bir performansla izleyicinin karşısına çıktı. TRT1’de yayınlanan dizinin reytingleri düşüktü ama izleyenler Hazal Subaşı’nı daha yakından tanıma fırsatını buldu.

Günlük diziden çıktı, Çukur dizisine dahil oldu! Adını ekrana kazımaya geliyor! 9

Subaşı şimdi, Çukur dizisine geliyor. Çok daha büyük kitleler tarafından izlenen dizide Hazal Subaşı ‘Nehir’ isimli bir kadını oynayacak. Henüz nasıl bir rolü olduğu bilinmiyor. Ancak bu karakter hem Hazal Subaşı için oyunculuğunu göstereceği önemli bir dönüm noktası olma ihtimali taşıyor hem de bir anda daha büyük kitleler tarafından tanınmasına vesile olacak bir anlam ifade ediyor!

Hazal Subaşı, isminin açıklanmasının ardından twitter hesabından “Hoş buldum” paylaşımı yapmıştı. Subaşı’nın hayat vereceği Nehir’in, hikayeyi nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Bakalım genç oyuncu için bu rolü ilerde ona hangi kapıları açacak?

‘Çukur’un üçüncü sezonu 16 Eylül’den itibaren her Pazartesi akşamı Show TV’de ekranlara gelecek.