Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay, bombayı instagram’dan patlattı! Yeni filmi geliyor…

Gupse Özay, bombayı instagram’dan patlattı! Yeni filmi geliyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Gupse Özay, henüz kısa bir süre önce Netflix’te yayınlanan Eltilerin Savaşı isimli filminin yankıları sürerken yeni projesine başladığını duyurdu. Müjdeyi, instagram sayfasından paylaşan oyuncuya, pek çok ünlü isim de yorum yağdırdı.

İlk olarak Yalan Dünya isimli diziyle adını duyuran Gupse Özay, daha sonra kendi filmlerinin senaryosunu yazıp oynamaya başlamıştı. Dizilerde rol almak yerine sinema dünyasında ismini duyurmaya devam eden Gupse Özay’ın komedi filmleri beğeniyle izleniyor.

Deliha, Deliha 2, Görümce ve Eltilerin Savaşı isimli filmleri hem yazan hem de oynayan Gupse Özay, son filmi Eltilerin Savaşı’nda Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun rol aldığı beğeni toplayan bir hikayede buluşmuştu.

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 12

Pandemi nedeniyle sinemaların kapalı olması, Eltilerin Savaşı filminin de Netflix’te yayınlanmasını sağlamıştı. Film büyük beğeni toplarken, Gupse Özay’ın henüz bir kaç ay önce yayınlanan filminin ardından yeni projesine başladığı öğrenildi.

Gupse Özay, instagram sayfasından puslu bir fotoğraf paylaştı ve yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığını, kamerası kırık olduğu için de sevincini fotoğrafında tam yansıtamadığı şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

Özge Özpirinçci, Burcu Biricik gibi isimlerin beğeni yaptığı paylaşım dikkat çekerken, Merve Dizdar’ın şaşırdığı yorumu ile birlikte kimi ünlü isimlerle karşılıklı mesajlaşmaları da dikkat çekti Gupse Özay’ın.

İşte paylaşımı ve yorumlardan bazıları:

Yeni filmin senaryosuna başlandı. Ama ön kameram hala kırık olduğu için tam gözükmüyor sevincim. #yenifilmgeliyor ????

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 13

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 14

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 15

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 16

Gupse Özay, bombayı instagram'dan patlattı! Yeni filmi geliyor... 17