Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay’ın bir yeteneği daha var ki çok şaşırttı!

Gupse Özay’ın bir yeteneği daha var ki çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, takipçilerini hem eğlendiriyor, hem mutlu ediyor, hem de hayran oldukları, sevdikleri isimleri daha yakından görme fırsatı edinmelerini sağlıyor. Yaptıkları video ve fotoğraflarla dikkat çeken isimler arasında yer alan üç oyuncunun son paylaşımlarına bir bakalım.

İlk sırada Gupse Özay var. Oyuncu, son olarak Eltilerin Savaşı isimli filmde oynamıştı. Aynı zamanda filmin senaryosunu da yazan Gupse Özay, dizilerde rol almak yerine kendi filmlerini yapmayı tercih ediyor.

Daha önce Deliha, Deliha 2, Görümce filmlerine de imza atan oyuncunun son filmi de büyük ilgi gördü. Netflix’te yayınlanan filmde Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ ile rol aldı.

Aynı zamanda yaz aylarında uzun zamandır beraber olduğu Oyuncu Barış Arduç ile de sürpriz bir nikah kıydı oyuncu. Şu sıralar ise evde yeni projelerine çalışıyor.

Oyuncunun yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla, çizim konusundaki yeteneği de ortaya çıktı. Özay, “Çıldırmış gibi garip, sevimli tipler çiziyorum arkadaşlar. Psikiyatrlar bana ulaşsın” şeklindeki esprili sözleriyle çizimlerin takipçileriyle de paylaştı.

Aşağıda çizimlerinden bazıları görünüyor. Özay’ın bu konuda da yetenekli olduğu anlaşılıyor…

Gupse Özay'ın bir yeteneği daha var ki çok şaşırttı! 8

Gupse Özay'ın bir yeteneği daha var ki çok şaşırttı! 9