Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisi 2. bölümde Almila Ada’nın banyo sahnesi olay oldu!

Güvercin dizisi 2. bölümde Almila Ada’nın banyo sahnesi olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Almila Ada, Güvercin dizisinde Zülüf karakterine hayat veriyor. Dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Pazar günü ekrana geldi ve büyük beğeni topladı. Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada’yı başrolde buluşturan dizinin 2. bölümü de büyük heyecanla bekleniyor. 1 Aralık Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı.

Kenan ile töre gereği evlenmek zorunda kalan Zülüf’ü annesi düğün gününe hazırlıyor. Zülüf’ün banyo sahnelerinden bir bölüm yayınlandı. Güvercin dizisinin 2. bölümünde Almila Ada güzelliği ile yine hayranlarını mest edecek.

Banyo sahnesine dizinin takipçilerinden de çok fazla yorum geldi. Gelinlik de giyen ve bu haliyle de çok beğenilen Ada’nın başarılı performansı da takdir topladı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki 2.bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Kenan, Zülüf’ü Ökkeş’in attığı kuyudan çıkartır ve hayatını kurtarır. Şimdi müzede karşılaştığı ve çok etkilendiği kızın, babasının katilinin kızı olduğu gerçeğiyle karşı karşıyadır. Üstelik töre gereği bu kızla evlenmek zorundadır.

Zülüf’se Kenan’ın kim olduğunu henüz bilmemektedir. Kenan onun kahramanıdır. Kenan, Zülüf’ü evine teslim eder. Müslüm ve Nefise ise biri ağabeyinin, diğeri ablasının kendileri yüzünden evlenmek zorunda kaldığından habersiz Ökkeş’ten ve ailelerinden kaçmaktadır.

Ökkeş’se Müslüm ve Nefise’yi bulmak ve evlenmelerine engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Kenan sulhün bozulmaması ve olayın kan davasına dönüşmemesi için Ökkeş’e engel olmaya çalışır. Zülüf, Cibranoğullarına gelin gittiğini öğrenince büyük bir şok yaşar ve buna sonuna kadar karşı çıkar.