Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinin oyuncusu, İyi Aile Babası dizisine transfer oldu

Güvercin dizisinin oyuncusu, İyi Aile Babası dizisine transfer oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan komedi dizisi İyi Aile Babası’nın hazırlıkları sürüyor. Kadrosu yavaş yavaş şekillenen dizide Güldür Güldür Show’dan ayrılan Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun oynayacağı öğrenilmişti.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Algül yaparken, senaryosunu ise Tayfun Güneyer yazıyor. Sitcom tarzındaki diziye geçtiğimiz günlerde Timur Acar’ın katıldığı öğrenilmişti. Aynı zamanda uzun süredir ekranlarda olmayan Melek Baykal’ın da kadroya katılması dikkat çekti.

Merakla beklenen diziye oyuncuların katılımı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde de yine Kanal D’de ekrana gelen Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile ön plana çıkan genç ve başarılı oyuncu Bahar Şahin de kadroya dahil olmuştu.

Bir ismin daha dizinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Güvercin dizisiyle dikkatleri çeken genç yetenek Berke Üsdiken de diziye dahil oldu.

Üsdiken’in İyi Aile Babası dizisinde Bahar Şahin’in partneri olacağı ifade ediliyor. Üsdiken, 1996 doğumlu ve çocukluğundan beri tiyatro eğitimi alan bir isim. İlk olarak Güvercin dizisinde Almila Ada’nın oynadığı Zülüf’ün kardeşi Müslüm’ü canlandırdı.

Berke Üsdiken’in dizide Emre isimli bir doktoru oynayacağı öğrenildi. Bu arada dizinin çekimlerinin de 15 Ekim’de başlaması planlanıyor.

Üsdiken aynı zamanda 2018 yılında sahnelenen Don Kişot’um Ben ve Bedensizler isimli iki eserde de rol aldı.