Ana sayfa Dizi İzle Güz Masalı 19 Ağustos Çarşamba 4. bölümde Viraj’ın gerçek yüzü!

Güz Masalı 19 Ağustos Çarşamba 4. bölümde Viraj’ın gerçek yüzü!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Güz Masalı, 19 Ağustos Çarşamba günü izleyicilerle Kanal 7 ekranında 4. bölümüyle buluşacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Viraj’ın gerçek yüzü ortaya çıkabilir…

Orijinal adı “Dil se di dua Saubhagyavati Bhava” olan dizi ‘Güz Masalı’nda bugün Janvi’nin büyükannesinin, Viraj’ın göründüğü gibi iyi biri olmadığına dair duyduğu şüpheleri doğru çıkar. Viraj’ın yanında çalışan şoförün söyledikleri büyükanneyi iyice korkutur ve bu durumun peşine düşer.

Büyükanne, torunu Janvi’nin yüzü gülse de onun bir sorunu olduğunu hisseder. Viraj’ın kaza geçirdiğini öğrenen Janvi’nin ailesi onları ziyarete gider. O sırada Viraj, Janvi’ye vazo fırlatır ama Janvi vazoyu kendi kırdığını söyler. Janvi’nin yaşadığı tedirginlik, büyükannenin gözünden kaçmaz. Bu ziyaretten sonra büyükannenin içi çok huzursuz olur.

Diğer yandan çarşıda, Viraj’ın yanında çalışan bekçinin sözlerini duyan büyükanne daha çok korkar. Büyükanne, bekçinin Viraj hakkında söylediklerini, Janvi’nin anne ve babasına anlatır. Viraj’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Hayal kırıklığı ve acının hikâyesi ‘Güz Masalı’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava

Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan

Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur

Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal

Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran.