Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’nın baba özlemi son buldu! Sonunda kavuştular!

Nilperi Şahinkaya’nın baba özlemi son buldu! Sonunda kavuştular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nilperi Şahinkaya, son günlerde sosyal medyanın gündemine, depremzedelere destek için düzenlenen organizasyonlarla gelmişti. Oyuncu, yaptığı bir paylaşımla ise babasına kavuşmanın mutluluğunu anlattı.

Şahinkaya, ülkemizi sarsan deprem felaketinin ardından pek çok oyuncu meslektaşı gibi organizasyonlarda görev alarak elinden geleni yapmaya çalışan isimlerden birisiydi. Ünlü oyuncu, sürekli olarak sosyal medya hesabından da deprem bölgesindeki ihtiyaçlar, önemli duyuru ve bilgileri paylaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde de bir parçası olduğu ve UCIM tarafından organize edilen deprem bölgesindeki çocuklarla ilgili olarak yürütülen ve ‘Sivil Toplum Göreve Hazır” sloganıyla lanse edilen çalışmada yer aldı. Şahinkaya, bu kapsamda Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Bora Akkaş, Aslı Tandoğan, Ahu Yağtuğ gibi meslektaşlarının yanı sıra UCIM Genel Başkanı Saadet Özkan, yetkililer ve uzmanlarla birlikte deprem bölgesindeydi.

Oyuncu, çocuklara moral vermek amaçlı deprem bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu organizasyon kapsamında. Gönüllü olarak depremin ilk gününden beri destek ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu, geçtiğimiz günlerde de kendi adına mutluluk verici bir olayı paylaştı instagram sayfasından.

Nilperi Şahinkaya'nın baba özlemi son buldu! Sonunda kavuştular! 7

Şahinkaya, babasının işi dolayısıyla dünyanın farklı ülkelerinde yaşamış ve eğitimini tamamlamış bir isim. Uzun zamandır ise Türkiye’de. Ancak babası Levent Şahinkaya, Büyükelçilik görevini halen sürdürmekteydi. 2018’den beri de Cibuti Büyükelçisi olarak görev yapıyordu.

Şahinkaya, babasının sonunda yurda döndüğünü duyurduğu paylaşımıyla dikkat çekti. “Sayın Büyükelçimiz 39 yıl sonra temelli Türkiye’ye döndü” diyen oyuncu, “Sonunda kavuştuk” diyerek de mutluluğunu takipçileriyle paylaşmakta.