Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Aslıhan Malbora’nın sevgilisiyle pozu hayranlarını mest etti!..

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora’nın sevgilisiyle pozu hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Aslıhan Malbora en son Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ‘Leyla’ karakterine hayat verdi. Güzel oyuncu aynı zamanda Gain dijital palatformunda yayınlanan ve iki sezon çekilen Etkileyici adlı dizide de etkili bir performans sergiledi.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Üniversite yıllarından itibaren Metin Temel ile aşk yaşayan Aslıhan Malbora, sevgilisiyle romantik bir pozunu yayınladı.

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora'nın sevgilisiyle pozu hayranlarını mest etti!.. 7

Oyuncunun hayranları fotoğrafa yorum yağdırdı. Paylaşıma, “Bu aşk değilde ne!”,  “Size bayılıyorum” ve “Çok tatlısınız ” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahseden Aslıhan Malbora, , ‘Aşk sana ne ifade ediyor?’ sorusuna verdiği cevapla da dikkat çekmişti.

Aşk konusunda şanslı olduğunu ifade eden oyuncu, “Çok küçük yaşta yolum kesişti aşkla. Aşk benim için bütün gün koşturup bin bir türlü ruh halinden geçtikten sonra, eve geldiğimde her şeyin kapı dışında kaldığı, bana ait huzurlu ve mutlu bir dünya demek. Aşk beni daha cesur, daha güçlü, anı yaşamasını bilen biri yaptı. Ama bu güzellikler aşkla değil, yaşadığım kişiyle geldi. Beni çok güzelleştirdi” şeklinde konuşmuştu.