Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan aşk itirafı!..

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan aşk itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2014 yılından bu yana yer aldığı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur, Yarım Kalan Aşklar ve Alev Alev ile kariyerinde etkili bir çıkış yaşadı.

Asıl çıkışını Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı ‘Sena’ karakteri ile yapan oyuncu, geçen sezon ise Alev Alev dizisinde başarılı bir performansa imza attı.

Şu sıralar gelen proje tekliflerini değerlendiren Dilan Çiçek Deniz, İnstyle Dergisi’nin Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Deniz, dergiye verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den şaşırtan aşk itirafı!.. 9

Aynı zamanda 2014 Türkiye 2. Güzeli olan oyuncu bir süredir İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’la aşk yaşıyor.

Sevgilisiyle mutlu pozlarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Dilan Çiçek Deniz, doğru kişiyi bulduğunu söyleyerek, “Aşık halim en mutlu versiyonum oluyor. Aşkın doğru kişiyle tanıştığında daha iyi anladığın bir duygu olduğunu öğrendim. ‘Ben’i biz yapan, her şeyi hissedebilmemi sağlayan bir duygu”  açıklamasını yaptı.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den şaşırtan aşk itirafı!.. 10

Dergide, Dilan Çiçek Deniz’den ‘Daha güçlü, daha savaşçı’ sözleriyle bahsedildi. Öte yandan oyuncu bir süre önce de şehir hayatından sıkıldığı ve ağaç evde yaşayacağı haberleriyle gündeme gelmişti. Dilan Çiçek Deniz, ağaç evde yaşadığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den şaşırtan aşk itirafı!.. 11