Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Hazal Subaşı, otopark pozuyla dizideki partnerinin sevgilisinden tam not aldı!..

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, otopark pozuyla dizideki partnerinin sevgilisinden tam not aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Çukur dizisindeki etkili performansından sonra, yeni sezonda  TRT1’de yayınlanan Kasaba Doktoru’nun ikinci sezonuyla ekrana gelen oyuncu Hazal Subaşı, yeteneğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda otoparkta verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Hazal Subaş’nın, mini, omuz dekolteli, siyah elbisesiyle verdiği pozlar hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, otopark pozuyla dizideki partnerinin sevgilisinden tam not aldı!.. 8

Oyuncunun fotoğraflarına, meslektaşı aynı zamanda Kasaba Doktoru dizisindeki partneri Deniz Can Aktaş’ın sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’da “Öffff öffff” yorumunu yapıp ateş emojisi koydu.

TRT1’in dizisi Kasaba Doktoru’ndaki etkili performansıyla dikkat çeken Hazal Subaşı, 2 Aralık’tan itibaren Netflix’de Sıcak Kafa adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, otopark pozuyla dizideki partnerinin sevgilisinden tam not aldı!.. 9

Tims&B yapımında çekimleri önceki yaz gerçekleştirilen dizide Hazal Subaşı ile birlikte; Gonca Vuslateri, Erdem Akakçe, Osman Sonant, Kubilay Tunçer, Şevket Çoruh ve Tilbe Saran’da rol alıyor.

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı dizinin dikkat çeken hikayesi Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlandı. İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş’un acımasız bir kurumun hedefi hâline gelmesiyle yaşanan olayların anlatıldığı dizi 8 bölümden oluşuyor.