Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’den göz alıcı kutlama!..

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’den göz alıcı kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade ekranlarda en son Show TV dizisi Üç Kuruş ile yer aldı.

Dizinin final yapmasının ardından bir süre ekranlara ara veren oyuncu şimdilerde marka yüzü olduğu mücevher firmasının tanıtım filminin heyecanını yaşıyor.  Oyuncu, instagram hesabından art arda paylaştığı fotoğraflarla heyecanını takipçileriyle de paylaştı.

Çırağan Sarayı’nda objektif karşısına geçen oyuncu paylaşımına; “Evet, Çırağan Sarayı’nın her köşesinde fotoğraf çektirdim, çünkü bugün benim günümdü!  Yarın için çok heyecanlıyım! Ruh halim son iki karedeki gibi” yazdı.

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den göz alıcı kutlama!.. 8

Şampanya patlatarak kutlama yaptığı anlardan fotoğraflarını da paylaşan Nesrin Cavadzade, tarzı ve kusursuz fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Beyaz omuz dekolteli mini eteğini siyah file çorapla kombinleyen güzel oyuncu şıklığı ve güzelliğiyle de hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den göz alıcı kutlama!.. 9

Yüzü olduğu markanın göz alıcı mücevherleri ile objektif karşısına geçen Nesrin Cavadzade’nin fotoğrafları, 3 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.