Ana sayfa Sosyal Medya Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral’ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor!

Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral’ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de Oyuncu olan Soral kardeşlerden Hande Soral, şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit rolüyle ekranlara gelmekte. Bensu Soral ise ablasından sonra kariyerine başladı ve İçerde dizisinde oynadıktan sonra da büyük dikkat çekti. Bensu Soral, son dönemde dizilerde yer almasa da ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ filmiyle gündeme geldi son olarak.

Her ikisi de evli olan Soral kardeşler, özellikle düğünlerindeki aile pozlarıyla da dikkatleri çekmişlerdi. Çok gözönünde olmayan anneleri ile pozları, iki kardeşin güzelliklerini ve zarafetlerini de kimden aldıklarını gösterdi aslında.

Soral kardeşlerin son paylaşımları da anneleri Sebahat Soral ile oldu. Hande Soral, hafta sonu için Adana’da çekimleri süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinden fırsat bulup İstanbul’a gelmişti.

Oyuncu, aynı zamanda Kuzey Yıldızı dizisinde oynayan ve Ordu’da olan eşi ile de buluştu İstanbul’da. Pazar gününü ‘Kızlar günü’ olarak ayıran Bensu Soral ve Hande Soral kardeşler, anneleri ile bir araya geldi.

Hande Soral, instagram’dan aşağıdaki fotoğraflarını paylaşarak bu keyifli buluşmadan bir de anı bıraktı sosyal medya sayfasına.

Annelerini öperken görülen Soral kardeşlerin annelerine ne kadar çok benzediğini de diğer fotoğraflardan görebilirsiniz…

Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 12

Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 13 Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 14 Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 15

 

Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 16

 

Güzelliklerini ondan almışlar! Hande Soral ve Bensu Soral'ın anneleriyle son pozuna bakan, bir daha bakıyor! 17