Ana sayfa Sinema Ha oldu ha olacak derken Aşk Taktikleri’nden güzel haber geldi!

Ha oldu ha olacak derken Aşk Taktikleri’nden güzel haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı Aşk Taktikleri filmi yayınlandığı dönem büyük başarı elde etmiş, tüm dünyada ilgi görmüştü. Filmin ikincisinin çekileceğiyle ilgili söylentiler ortalıkta dolaşıyor ancak bir türlü resmi açıklama yapılmıyordu. Beklenen haber en sonunda geldi.

Aşk Taktikleri isimli film 11 Şubat’ta Netflix’te gösterime girmişti. Film yayınlanır yayınlanmaz çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Özellikle tüm dünyadan Demet Özdemir hayranları tarafından çok beğenilen filmin ikincisinin çekilip çekilmeyeceği merak konusuydu.

Konuyla ilgili resmi açıklama hiçbir zaman yapılmadı. Ancak Demet Özdemir gazetecilerin sorularını yanıtlarken verdiği bir yanıt olasılığı gündeme getirmişti. Özdemir açıklamasında “Evet böyle bir niyet var ama henüz kesinleşen bir şey yok” demişti.

Ha oldu ha olacak derken Aşk Taktikleri’nden güzel haber geldi! 7

Demet Özdemir’in bu açıklamasının üzerinen yaklaşık iki ay geçti ve beklenen haber nihayet geldi. Buna göre büyük heyecanla beklenen Aşk Taktikleri 2’nin çekimlerine başlandı. Böylece Demet Özdemir, Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerini tamamlar tamamlamaz bu kez Aşk Taktikleri için kamera karşısına geçti.

Aşk Taktikleri, 11 Şubat’ta vizyona girer girmez çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Filmin paylaşılması ile birlikte kısa sürede yüzbinlerce kişi birbirinden farklı ülkelerde de olsa filme ilgi gösterdi. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi.