Ana sayfa Kadın Haberleri Hadise evlenmek istiyor ama damat adayı ortada yok!

Hadise evlenmek istiyor ama damat adayı ortada yok!

tarafından ker_def

‘Evlilik korkutmuyor’
Bodrum’da sahneye çıkan Hadise, “Bir gün evleneceğim ama bu durum işimi frenlemeyecek. Belki başka bir boyuta taşır, evlilik beni korkutmuyor” dedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak’taki La Plaj’da sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcı, şıklığıyla beğeni topladı. Neşeli haliyle dikkat çeken Hadise, evlilik sorularına, “Şu anda böyle bir şey yok, bir gün olacak tabii ki. İşime aşığım. Ama evlilik işi frenleyecek diye bir şey yok. Belki başka bir boyuta taşır, evlilik beni korkutmuyor” yanıtını verdi.

Disiplinli olmanın çok önemli olduğunu anlatan şarkıcı, “Ben oldum dediğiniz an, bittiğiniz andır” dedi. “İnsanlar sizi seviyor diye havaya girmemek lazım. Mütevazılığı unutmamalısınız ki daha da büyüyesiniz” diye konuşan şarkıcı, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Sevenlerine eğlenceli anlar yaşatan Hadise’nin özel bir misafiri de vardı. Baba HASAN Açıkgöz, kızına destek olmak için ilk kez plaja gitti.