Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, Darmaduman heyecanını böyle paylaştı…

Hafsanur Sancaktutan, Darmaduman heyecanını böyle paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisinin afişi ve tanıtımı yayınlandıktan sonra heyecan da yükseldi! Özellikle son dönemde gençlik dizilerine artan rağbetle birlikte Darmaduman dizisine gösterilen ilgi de daha başlangıçta yüksek oldu!

90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman dizisi, Fox TV’de ekrana gelecek. Yayın tarihi henüz netleşmeyen diziyle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Son dönemin öne çıkan yıldız isimleriyle deneyimli isimleri bir araya getiren dizi, tam 10 sezon süren ABD yapımı orijinal diziden sonra 90’lı yılların genç neslinin de dikkatini çekecek bir yapım.

Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanan dizi, o dönemde Türkiye’de de büyük ilgi görmüştü. Şimdinin popüler yıldızlarıyla yerli uyarlamasının çekiliyor olması genç nesil kadar, o dönemleri yaşamış kişiler için de heyecan verici. Darmaduman dizisi, bu nedenle büyük bir kesime hitap edecek.

Hafsanur Sancaktutan, Darmaduman heyecanını böyle paylaştı... 8

Dizinin başrollerinde yer alan isimlerden birisi de Hafsanur Sancaktutan. İlk olarak Gülperi dizisiyle tanınan oyuncu, daha sonra Aşk Ağlatır ve ardından Son Yaz dizisinde oynadı. Son Yaz’daki Yağmur ile büyük bir çıkış yakaladı ve Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisiyle de kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Şimdi de Darmaduman ile ekrana dönüyor ve izleyiciyi bir kez daha fethetmeye geliyor!

Hafsanur Sancaktutan, Darmaduman heyecanını böyle paylaştı... 9

Sancaktutan dizide Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora ile başrollerde. Ayrıca dizinin öne çıkan isimleri arasında Meral Çetinkaya, Metin Coşkun, Necip Memili ve Nur Fettahoğlu da var. Hafsanur Sancaktutan, diziyle ilgili en az izleyici kadar heyecanlı olduğunu paylaşıyor sosyal medyadan.

Dizinin afişinin yayınlanmasından sonra Instagram hesabından da paylaşan Sancaktutan, tanıtımıyla birlikte daha da dikkat çeken yeni dizisi için “Duyurmaya geldik, az kaldı!” notuyla heyecanı arttırdı! Oyuncu, rol arkadaşları için yaptığı yorumla da dikkatleri çekti. Dizinin kanalı ve yapımcısını etiketlediği mesajına Sancaktutan “Ve herkes, daha şimdiden çok sevdim” notunu da düştü.

Aynı anda hem Disney Plus’ta her hafta bir bölümü yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisi ile ve şimdi de ekranda Darmaduman dizisi ile gündemde olan Hafsanur Sancaktutan, giderek takipçi sayısını da arttırıyor! Yerli ve yabancı hayranları, oyuncuya övgü dolu mesajlarla birlikte yeni dizisini merakla beklediklerini de belirten yorumlar yapıyor, oyuncunun paylaşımlarını sayfalarına taşıyorlar…