Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisinin gelecek bölümlerinden küçük detay verdi, heyecanı katladı!

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisinin gelecek bölümlerinden küçük detay verdi, heyecanı katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Eylül’de yayınlanan ilk bölümü ile Dünyayla Benim Aramda dizisi Disney Plus’ın ikinci yerli yapımı oldu. Dünyanın birçok ülkesinde de ilgi çeken dizi özellikle de Demet Özdemir hayranlarına büyük heyecan yaşattı. Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in de başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri her hafta yayınlandıkça bu heyecanın katlanarak artması bekleniyor.

Demet Özdemir de bu süreç bir hayli yoğun bir tempoda çalıştı ve gala gecesindeki şıklığı ile de göz doldurdu. Oyuncu, çok heyecanlı olmasının yanı sıra üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu da düşünüyor. Engin Akyürek’in Kaçış isimli dizisinin ardından Disney Plus’ın ikinci Türk yapımı olan Dünyayla Benim Aramda bu anlamı nedeniyle Demet Özdemir’i de bir sorumluluk içine çekmiş oldu.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisinin gelecek bölümlerinden küçük detay verdi, heyecanı katladı! 8

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada “Çok heyecanlıyım. Çok sorumluluk yüklü hissediyorum gerçekten. İnşallah bizim set sürecimiz gibi güzel geçer, bu sürecimiz de. Artık seyirciye emanet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dizide Sinem karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan da büyük bir heyecan içinde olduğunu saklamadı. Genç oyuncu son dönemde yer aldığı projelerle adından en çok konuşulan isimlerden birisi olurken, sosyal medyada da hayranlarından büyük destek görmeye devam ediyor.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisinin gelecek bölümlerinden küçük detay verdi, heyecanı katladı! 9

Hafsanur Sancaktutan, dizideki Sinem karakterinin durumu ile ilgili yaptığı açıklama ile ilerleyen bölümlerde neler yaşanabileceğine yönelik bazı detaylar sundu:

“Katledilmiş bir ilişkiyi düzeltmek adına var olan bir karakter Sinem. Fakat çok başka yerlere evriliyor, ben de katlediliyorum bana kalırsa. Biraz bilinç dışı olan, aleni şekilde kötülük, isteyerek birine zarar vermek, bir çiftin ilişkisini bozmaya yönelik bir duygu da değil karakterim. Ama olaylar oraya evriliyor. Çok da spoiler veremiyorum. Biraz daha konuşursam dördüncü, beşinci bölüme uçmuş olacağım.”