Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı!

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hafsanur Sancaktutan, son olarak Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol almış ve çekimler biter bitmez de tatile çıkmıştı. Bir kaç aydır yoğun bir şekilde çalışan genç oyuncu, fırsatını bulduğu anda denize, plaja koştu. Yaptığı paylaşımlarla da beğeni topladı.

Genç kuşağın başarılı ve sevilen oyuncularından birisi olan Sancaktutan, ilk olarak Gülperi dizisinde oynamıştı. Daha sonra Aşk Ağlatır dizisinde Deniz Can Aktaş ile başrolde yer aldı. Reytingleri düşük gelen dizi erken veda etti ama Hafsanur Sancaktutan, yapımcıların yeni gözde genç oyunculardan birisi olmayı başardı.

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı! 11

Hafsanur Sancaktutan’ın 2018’de başladığı kariyerinde hızla ilerlemesini sağlayan yapım ise Son Yaz dizisi oldu. Fox TV’nin dizisi 26 bölüm sürdü ama Alperen Duymaz ile partnerliğiyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan, bu dizideki Yağmur karakteriyle hafızalara kazınmayı başardı.

Son Yaz’ın finalinin ardından bir süredir ekranda yok. Yeni sezonda bir dizi ile gelir mi bilinmez ama oyuncu, dikkat çeken bir isim olarak Disney Plus ile anlaşma imzalayan ünlüler arasına katıldı ve başrolünü Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol aldı.

Bu arada sosyal medyada da aktif olana oyuncu, paylaşımlarıyla takipçileri tarafından heyecanla izleniyor. Son olarak tatilden bikinili pozlarıyla yaptığı paylaşımlarda, düzgün fiziği ile övgüleri de toplamıştı.

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı! 12

Bu arada kendisini tatilin rehavetine kaptırıp kruvasanları fazla kaçırdığını saklamayan oyuncu, kilo almamak için hemen spor salonuna gittiğini de aşağıdaki paylaşımı ile göstermişti.

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı! 13

Hafsanur Sancaktutan, sıkı bir spor ve diyetine dikkat ederek yediği kruvasanların kiloya dönmesini engellemiş anlaşılan! Oyuncu, son yaptığı paylaşımlarda fit vücuduyla yine hayranlarına ‘Maşallah’ dedirtti!

İşte Hafsanur Sancaktutan’ın o paylaşımları…

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı! 14

Hafsanur Sancaktutan, tatilde çörekleri yedi ama fit haliyle yine sosyal medyayı salladı! 15